Categoría de Cartera: Sabates Miquel Mallorca

Miquel

Botina amb cremallera. Pell negre extra suau i tira amb sivella de pell ante. Tacó de 5 cms i pis de poliuretà extra lleuger. Plantilla extraible. Ample 14.
Leer más

Miquel

Sabata amb belcro sivella decorativa. Charol negre i pala de pell ante amb grabat de color negre. Taco de 5 cms i pis de poliuretà extra lleuger. Plantilla extraible. Ample 14.
Leer más

Miquel

Botina amb cremallera i cordons. Pell negre i pell grabada de color burdeus,. Plantilla extraible. Block de goma lleuger. Ample 16.
Leer más

Miquel

Sabata amb belcro. Pell llisa extra suau de color negre i grabat negre. Ample 16. Plantilla extraible. Block de poliureta extra lleuger.
Leer más

Miquel

Sabata amb cordons i belcro. Combinat de pell mate negre i burdeus. Ample 18. Plantilla extraible. Block de goma lleuger.
Leer más

Miquel

Sabata amb cordons i cremallera. Charol grabat de color burdeus, pell, nubuck i charol de color marró. Ample 16. Block de goma lleuger. Plantilla extraible.
Leer más

Miquel

Sabata amb cordons i cremallera. Nubuck negre o bandaleta de pell d´ante estampat jaguar. Plantilla extraible. Ample 14. Block de goma lleuger.
Leer más

Miquel

Sabata amb belcro. Pell de fantasia de brillo color marro i fons plata. Plantilla extraible. Ample 16. Block de goma lleuger.
Leer más

cartel-dto-baner-nadal-1-7-2020

Gràcies per la seva comprensió i amabilitat al seguir-nos.

junta-consum-2