Categoría de Cartera: Sabates Peus Diabetics Dona Tardor - Hivern

Pinosos

Sabata amb belcro de pell llisa i ante grabat de color negre. Folre afolcat transpirable cool max. Plantilla de viscolastica extraible. Horma ample 16. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Sabata amb cordons de pell llisa i ante grabat de color negre. Folre afolcat transpirable cool max. Plantilla de viscolastica extraible. Horma ample 16. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Botina de cremallera de licra elastica negre. Plantilla de viscolatex i block poliureta amb camara d´aire. Tambe disponible en versió extra ample i pis de goma antilliscant.
Leer más

Pinosos

Sabata de belcro amb licra brillant i charol negre. Plantilla de viscolastica extraible i folre de licra extra suau. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Botina amb cremallera de ante licra de color negre. Pis de poliureta extra lleuger amb falca de 5 cmsi cambra d´aire. Plantilla extraible extra confort.
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcro pell i estampat de serp negre. Fabricacio peu diabetic, plantilla de viscolastica i folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de eva extra lleuger i cambra d´aire
Leer más

CARTELL-COVID19-NADAL-FASE-0,5

Gràcies per la seva comprensió i amabilitat al seguir-nos.

junta-consum-2