Categoría de Cartera: Sabates Pie Santo

Pie Santo

Botina amb cremallera de pell llisa i coco mate negre. Dues plantilles extraibles. Horma equivalent ample 14. Block de goma amb cambra d´aire gran amortiguació.
Leer más

Pie Santo

Sabata tipus saló de charol negre i gomes a la pala per major confort. Plantilla extraible i block de poliuretà lleuger amb cambra d´aire
Leer más

Pie Santo

Sabata amb cremallera. Pell llisa estampada extra suau i i charol negre. Dues plantilles extraibles. Horma equivalent ample 14. Block de goma amb cambra d´aire gran amortiguació.
Leer más

Pie Santo

Sabata amb belcro de pell llisa i coco mate negre. Dues plantilles extraibles. Horma equivalent ample 14. Block de goma amb cambra d´aire gran amortiguació.
Leer más

Pie Santo

Botina amb cremallera de pell negre i talonera d´ante grabat negre.Dues plantilles extraibles. Horma equivalent ample 14. Block de goma amb cambra d´aire gran amortiguació.
Leer más

Pie Santo

Mocasí de charol negra y pala grabada. Plantilla extraible. Block de poliuretà lleuger amb cambra d´aire
Leer más

Pie Santo

Sabata amb cordons esportiva. Pell de serratje gris y charol negre. Dues plantilles extraibles. Horma equivalent ample 14. Block de goma amb cambra d´aire gran amortiguació.
Leer más

shutterstock_151517363

No venem per internet

La nostra atenció personalitzada contribueix a proporcionar el millor calçat per als seus peus.

És important la valoració de peu físicament per aconsellar la forma adequada de calçat, especialment en casos de plantilles o bé posibles patologies afegides com dit martell, galindons, etc ...

Per internet no és possible fer-ho, aniríem a cegues ,és la seva salut i el seu confort el que està en joc.

Gràcies per la seva comprensió i amabilitat al seguir-nos.

junta-consum-2