Categoría de Cartera: Sabates Pinosos Dona

Pinosos

Botina amb cremallera de pell llisa de color negre. Plantilla de viscolàstica extraible. Folre afolcat transpirable cool max. Ample 14 linea comode. Pis de goma amb cambra d´aire
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcro de pell llisa i ante grabat de color negre. Folre afolcat transpirable cool max. Plantilla de viscolastica extraible. Horma ample 16. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Sabata amb cordons de pell llisa i ante grabat de color negre. Folre afolcat transpirable cool max. Plantilla de viscolastica extraible. Horma ample 16. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcro de pell marro i ante marro grabat. Plantilla extraible. Folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma amb cambra d´aire
Leer más

Pinosos

Mocasí tipus kiowa de pell ante grabada de color marró. Plantilla extraible i folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma lleuger.
Leer más

Pinosos

Botina de cremallera de licra elastica negre. Plantilla de viscolatex i block poliureta amb camara d´aire. Tambe disponible en versió extra ample i pis de goma antilliscant.
Leer más

Pinosos

Sabata sport amb cordons. Pell brillant i serratje burdeus. Folre extra suau afolcat transpirable cool max. Ample 14 linea comode. Plantila de viscolastica extraible. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Sabata amb cordons i cremallera de pell ante amb estampat brillants al to. Plantilla extraible i folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma amb cambra d´aire
Leer más

Pinosos

Sabata de belcro amb licra brillant i charol negre. Plantilla de viscolastica extraible i folre de licra extra suau. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Mocasí tipus kiowa de pell ante amb estampat brillants al to. Plantilla extraible i folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma
Leer más

CARTELL-COVID19-NADAL-FASE-0,5

Gràcies per la seva comprensió i amabilitat al seguir-nos.

junta-consum-2