Categoría de Cartera: Sabates Pinosos

Pinosos

Mocassí tipus kiowa amb pell nacarada beige i abraçadera de brillants. Forro suau coolmax i "horma" ample
Leer más

Pinosos

Botina de cremallera de licra elastica negre. Plantilla de viscolatex i block poliureta amb camara d´aire. Tambe disponible en versió extra ample i pis de goma antilliscant.
Leer más

Pinosos

Sabata sport amb belcros pell i grabat brillant marro. Folre afolc at i plantilla de viscolates. Pis de poliureta extra lleuger.
Leer más

Pinosos

Mocasi extampat negre tipus kiowa i abraçadera de brillants. Folre afolcat i transpirable "coolmax". Plantilla extraible.
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcros i pell grabada brillant plata. Pis de poliureta amb camara d´aire. Plantilla de viscolatex i folre afolcat "cool max".
Leer más

Pinosos

Mocasi estampat marro tipus kiowa. Folre afolcat i transpirable "cool max" i pis de goma amb camara d´ aire. Plantilla extraible.
Leer más

Pinosos

Sabata amb cordons pell grabada imitacio serp. Folre afolcat transpirable "cool max". Plantilla viscolatex i pis de poliureta extra lleuger i planta anti pressió.
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcro i pell estampada color negre i marro. Folre afolcat transpirable "cool max". Plantilla de viscolatex i pis de goma antilliscat. Horma extra ample. També disponible amb cordons.
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcro licra grabada elastica. Folre afolcat transpirable "cool max". Plantilla viscolatex i pis poliureta extra lleuger i planta anti pressió.
Leer más

Pinosos

Sabata de pell grabada marro amb plantilla de viscolates de 8 mm. Block de goma tipus crep de gran confort.
Leer más

shutterstock_151517363

No venem per internet

La nostra atenció personalitzada contribueix a proporcionar el millor calçat per als seus peus.

És important la valoració de peu físicament per aconsellar la forma adequada de calçat, especialment en casos de plantilles o bé posibles patologies afegides com dit martell, galindons, etc ...

Per internet no és possible fer-ho, aniríem a cegues ,és la seva salut i el seu confort el que està en joc.

Gràcies per la seva comprensió i amabilitat al seguir-nos.

junta-consum-2