Categoría de Cartera: Sabates Pinosos

Pinosos

Botina amb cremallera de pell llisa de color negre. Plantilla de viscolàstica extraible. Folre afolcat transpirable cool max. Ample 14 linea comode. Pis de goma amb cambra d´aire
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcro de pell llisa i ante grabat de color negre. Folre afolcat transpirable cool max. Plantilla de viscolastica extraible. Horma ample 16. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Sabata amb cordons de pell llisa i ante grabat de color negre. Folre afolcat transpirable cool max. Plantilla de viscolastica extraible. Horma ample 16. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Sabata amb belcro de pell marro i ante marro grabat. Plantilla extraible. Folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma amb cambra d´aire
Leer más

Pinosos

Mocasí tipus kiowa de pell ante grabada de color marró. Plantilla extraible i folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma lleuger.
Leer más

Pinosos

Botina de cremallera de licra elastica negre. Plantilla de viscolatex i block poliureta amb camara d´aire. Tambe disponible en versió extra ample i pis de goma antilliscant.
Leer más

Pinosos

Sabata sport amb cordons. Pell brillant i serratje burdeus. Folre extra suau afolcat transpirable cool max. Ample 14 linea comode. Plantila de viscolastica extraible. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Sabata amb cordons i cremallera de pell ante amb estampat brillants al to. Plantilla extraible i folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma amb cambra d´aire
Leer más

Pinosos

Sabata de belcro amb licra brillant i charol negre. Plantilla de viscolastica extraible i folre de licra extra suau. Pis de goma amb cambra d´aire.
Leer más

Pinosos

Mocasí tipus kiowa de pell ante amb estampat brillants al to. Plantilla extraible i folre afolcat suau transpirable cool max. Pis de goma
Leer más

CARTELL-COVID19-NADAL-FASE-0,5

Gràcies per la seva comprensió i amabilitat al seguir-nos.

junta-consum-2