Categoría de Cartera: Sabates Westland Home i Dona Tardor Hivern 2020

Westland

REF: MONACO DAMEN. Sabatilla de llana de color gris. Plantilla anatòmica i block de goma
Leer más

Westland

REF: TOULOUSE 54. Sabatilla de llana gris i cuadrets. Goma a la pala i horma ample indicada per peus amb pont alt. Plantilla anatòmica i block de goma lleuger
Leer más

Westland

REF: MONACO 302. Sabatilla de llana de color gris i blau. Plantilla anatòmica i block de goma lleuger.
Leer más

Westland

REF: METZ 390. Sabatilla de llana de color bordeus i xispejat de colors. Tira amb sivella i plantilla anatòmica. Block de poliuretà lleuger anti lliscant
Leer más

Westland

REF: CALAIS 61. Botina amb 2 cremalleres de color negre. Material apte per rentar "amaretta". Folre impermeable "topdrytex". Plantilla extraible. Block de goma lleuger amb cambra d´aire.
Leer más

Westland

REF: CALAIS 53. Botina amb belcro de color negre. Material apte per rentar "amaretta". Folre impermeable "topdrytex". Plantilla extraible. Block de goma lleuger amb cambra d´aire.
Leer más

Westland

REF: CALAIS 08. Botina amb cordons a la pala de color esbargiria. Material apte per rentar "amaretta". Folre impermeable "topdrytex". Plantilla extraible. Block de goma lleuger amb cambra d´aire.
Leer más

Westland

REF: KORKISA 307. Sabatilla de llana de color gris i estampat de flors. Tira amb sivella regulable a la pala. Plantilla anatòmica extraible. Block de goma.
Leer más

Westland

REF: MONTREAL W11. Botina amb cordons i cremallera de serratge de color taupe. Plantilla anatòmica extraible. Folre impermeable "topdrytex". Block de goma amb cambra d´aire
Leer más

Westland

REF: CALAIS 80. Botina amb cordons de color vermell. Material apte per rentar "amaretta". Folre impermeable "topdrytex". Plantilla extraible. Block de goma lleuger amb cambra d´aire.
Leer más

portada-poput

Ja tenim la nova temporada Tardor - Hivern 2020, els hi esperem a la nostra botiga

Gràcies per la seva comprensió i amabilitat al seguir-nos.

junta-consum-2