ASSESSORAMENT EN LÍNIA

Per poder assessorar dins del nostre ventall de calçat quines sabates creiem que s’adapten millor al seu peu, proposem el següent procediment:

PER CONÈIXER MILLOR EL SEU PEU:

Perquè Vostè pugui donar-nos una informació detallada, hem creat aquest document on explica d’una manera molt senzilla com recollir les dades que li demanem a continuació, doneu-li a el botó següent i trobarà una senzilla explicació de com fer-ho. Gràcies per la seva col·laboració.

FORMULARI D’ASSESSORAMENT

Utilitzes plantilles ortopèdiques?

Té galindons?

Té dits muntats o dits de martell?

Protecció de dades

Una vegada rebem la seva informació estudiarem el seu cas. Cada fabricant té la seva calçadora i les seves mesures.

Fins i tot cada fabricant, segons els models, les amplades són diferents. També dependrà del tipus de materials emprats.

En la nostra immediata resposta i en un termini de 24 / 48 Hores li enviarem la nostra proposta dels diversos models de la nostra pàgina que creiem més adequats a les seves necessitats.

Una vegada vostè rebi la nostra resposta, estarà en disposició, si així ho creu convenient, de seguir amb el procés de compra, hem escollit tres modalitats de pagament perquè són les més senzilles d’utilitzar i alhora les més segures, sempre pensant en la seva comoditat i seguretat. Els ports de transport són de 10€ en enviaments a Catalunya i de 15€ en enviaments a la resta de l´Estat Espanyol, queden excloses les Illes Balears, Illes Canaries, Ceuta i Melilla. Els Enviaments es faràn per MRW.

DEVOLUCIONS

Les Devolucions seràn a càrrec del Client, només seràn a càrrec de Sabateria Nadal si el producte rebut no és que el va comprar o en cas que estigui en mal estat. Per mes informació consulti la nostra política de devolucions.

Durant tot el procés, estarem gustosament a la seva disposició per respondre via correu electrònic o WhatsApp a les preguntes o dubtes que li sorgeixi

Contactar
1
Hola, podem ajudar en alguna cosa?
Benvinguts a Calçats Nadal, podem ajudar en alguna cosa?