Sabates per a plantilles ortopèdiques i amples especials. Com son? Amb qui haig de confiar?

Les sabates per a plantilles son aquelles sabates dissenyades i fabricades pensant especialment per a poder posar una plantilla que el podòleg ha elaborat i personalitzat per a cada client.

Com son les plantilles ortopèdiques?

Hi ha plantilles de molts tipus que responen a la peculiaritat de cada persona. Plantilles per excés de pont del peu, plantilles per a peus plans, plantilles per mitigar problemes amb calcificacions i espolons,….. Podem dir que cada plantilla és diferent donat que els peus de cada persona son diferents.La tècnica de cada podòleg també es determinant, per tant poden haver-hi plantilles de diversos materials, gruixos i colors.

Com han de ser les sabates per a plantilles ortopèdiques?

Les sabates per a plantilles han de tenir varies característiques bàsiques:

  • Han de ser sabates amb una amplada suficient per poder permetre que la plantilla treballi correctament.
  • Han de ser sabates amb una fondària suficient per a que, tant la plantilla com el peu tinguin, cabuda en la sabata.
  • Un reforç a la talonera de la sabata es aconsellable per a subjectar correctament el peu.

El materials tal com pells de màxima qualitat i/o licres adaptables són molt importants, moltes vegades els peus amb plantilles també poden presentar problemes addicionals tal com dits en garra o galindons. En aquest sentit la altura, la cabuda i la suavitat de la sabata esdevé crucial.

Confiar en els especialistes.

Calçats Nadal som especialistes de fa molt anys en aquest tipus de calçat. Aconsellem a cada client la millor solució en aquest tipus de calçat sempre explicant de manera clara i sincera si una sabata és adequada o no per a plantilla.

Tenim sabates de diverses amplades des de ample 13 fins a ample 18, i aquest concepte d´amplada només esta disponible en establiments especialitzats i professionals com Calçats Nadal.

Totes les nostres sabates són dels millors fabricants amb els millor disseny modern i màxima qualitat.

Preguntes freqüents?

  • -Perquè una sabata sigui per a plantilla ha de tenir una plantilla que es pugui extreure?

Avui dia en el mercat hi ha moltíssimes sabates amb plantilla extraible. Aquest punt no es cap garantia perquè la sabata en qüestió sigui apta per a plantilla.

El punt essencial es la “horma” de la sabata. Es a dir que tingui la amplada que ha de tenir. Només un establiment especialitzat com Calçats Nadal pot oferir un ampli ventall d´amplades.

El fet que la sabata tingui una plantilla extraible no vol dir que hagi de ser valida per a plantilla

  • Cal demanar un número més per a poder posar la plantilla?

No creiem que sigui una solució adient. La sabata ha de tenir la llargada i l´amplada necessària. Amb un número més aconseguirem una sabata més llarga que no necessàriament serà la adequada.

Novament nomes un establiment especialitzat com Calçats Nadal pot oferir una gran varietat d´amplades per poder comprar la sabata amb la llargada i amplada adequada.

Des de 1951 estem al seu servei per oferir el millor producte i el millor servei professional i de qualitat.

Gracies per confiar en Calçats Nadal.

Contactar
1
Hola, podem ajudar en alguna cosa?
Benvinguts a Calçats Nadal, podem ajudar en alguna cosa?